نبات نوعی از شکر تصفیه نشده است که برای آشپزی و نیز اهداف دارویی استفاده می شود. طبعی گرم دارد و مبدا آن در هند و ایران است و از شکر کریستالیزه و طعم دار ساخته شده است. در این مطلب با کمک جدیدترین تحقیقات پزشکی دنیا، شما را با خواص، طرز مصرف اصولی، عوارض جانبی و چند نکته مهم دیگر از نبات آشنا می کنیم.

نبات خالص از محلول نیشکر و شیره نخل پالمیرای آسیایی ساخته شده است؛ که با ریختن محلول نیشکر داخل دیگ های بزرگ ساخته می شود که از قبل نخ هایی داخل آن تعبیه شده است. محلول شروع به خشک شدن در اطراف نخ ها می کند. کریستال های نبات در نتیجه خنک سازی محلول نیشکر فوق سیرشده، رشد می کنند.

ارزش غذایی و کالری

  • نبات نسبت به شکر سفید، کالری بیش تری دارد. براساس گفته سازندگان، یک مارک معروف ۲۵ کالری در هر قاشق چای خوری دارد در حالی که شکر دانه ای سفید فقط ۱۶ کالری در هر قاشق چای خوری دارد.
  • با توجه به آیورودا، نبات یک خنک کننده است که بخاطر خاصیت کاهشی در واتا و پیتا مشهور است.
  • بعلاوه نسبت به شکر سالم تر است زیرا به طور طبیعی تصفیه شده است.
  • نبات بسیار غنی از ویتامین های ضروری، مواد معدنی و اسید آمینه است.
  • اعتقاد بر این است که ویتامین B-12 دارد که مهم است و به ندرت در غذاهای گیاهی یافت می شود. ویتامین B-12 عمدتا در مواد غذایی غیر گیاهی یافت می شود؛ اما نبات یک منبع خوب ویتامین B-12 است. حدود ۱۵ گرم نبات حاوی ۶۰ کالری (۱۵ گرم کربن خالص) است، بنابراین باید در مقدار محدودی مصرف شود.

ادامه مطلب لینک زیر:

جدیدترین تحقیقات: خواص نبات و بهترین زمان و طرز مصرف و تفاوت با شکر؟

تئوفیلین جی- عوارض، فواید، طرز مصرف و نکات مهم دیگر (تحقیقات جدید)

معرفی خواص و مضرات بادام زمینی برای پوست، خون و بدن (تحقیقات جدید)

جدیدترین تحقیقات: خواص نبات و بهترین زمان و طرز مصرف و تفاوت با شکر؟

نبات ,شکر ,کالری ,ویتامین ,محلول ,مصرف ,جدیدترین تحقیقات ,شده است ,طرز مصرف ,b 12 ,ویتامین b

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

انواع پروژه فایل اکی 1 ویدیوهای من رو میتونید در کانال یوتوب مشاهده بفرمایید. تعميرگاه لوازم خانگي در تهران تیم تولید محتوای بهیدو شراره احبار مهاجرتی خداوند محبت است... بنام محبت كافي نت شتاب آموزش مهندسی