نبات نوعی از شکر تصفیه نشده است که برای آشپزی و نیز اهداف دارویی استفاده می شود. طبعی گرم دارد و مبدا آن در هند و ایران است و از شکر کریستالیزه و طعم دار ساخته شده است. در این مطلب با کمک جدیدترین تحقیقات پزشکی دنیا، شما را با خواص، طرز مصرف اصولی، عوارض جانبی و چند نکته مهم دیگر از نبات آشنا می کنیم.
نبات خالص از محلول نیشکر و شیره نخل پالمیرای آسیایی ساخته شده است؛ که با ریختن محلول نیشکر داخل دیگ های بزرگ ساخته می شود که از قبل نخ هایی داخل آن تعبیه شده است. محلول شروع به خشک شدن در اطراف نخ ها می کند. کریستال های نبات در نتیجه خنک سازی محلول نیشکر فوق سیرشده، رشد می کنند.
ادامه مطلب لینک زیر:
تئوفیلین جی- عوارض، فواید، طرز مصرف و نکات مهم دیگر (تحقیقات جدید)
معرفی خواص و مضرات بادام زمینی برای پوست، خون و بدن (تحقیقات جدید)
جدیدترین تحقیقات: خواص نبات و بهترین زمان و طرز مصرف و تفاوت با شکر؟
نبات ,شکر ,کالری ,ویتامین ,محلول ,مصرف ,جدیدترین تحقیقات ,شده است ,طرز مصرف ,b 12 ,ویتامین b
درباره این سایت